Bericht

Aucxis demonstreert STAR op ESSMA Summit

STAR - Sustainable Tracking of Assets for Reuse - is de innovatieve Aucxis RFID-oplossing voor een vlotte uitleen en terugkeer van herbruikbare bekers.
Nieuws
AUCXIS RFID STAR ESSMA SUMMIT

ESSMA, de European Stadium & Safety Management Association, verenigt meer dan 350 leden uit diverse competities en federaties, waardoor een sterk netwerk is ontstaan om sectorgerelateerde kwesties te bespreken en de Europese stadionindustrie te professionaliseren. De jaarlijkse ESSMA Summit brengt de stadionprofessionals samen om inzicht te krijgen in recente ontwikkelingen in de sector en om te netwerken met collega’s.

De organisatie heeft voor haar 10e iconische ESSMA Summit, die doorgaat op 23 en 24 januari 2024, de krachten gebundeld met de Johan Cruijf ArenA, die internationaal wordt beschouwd als een rolmodel voor moderne stadionbouw en -exploitatie. Aucxis zal op de summit haar innovatieve RFID-oplossing voor de vlotte uitleen en terugkeer van herbruikbare bekers presenteren: STAR (Sustainable Tracking of Assets for Reuse).

Herbruikbare bekers met RFID bieden een optimale gebruikerservaring op evenementen door efficiëntie en gemak te combineren. Drankjes betalen en bekers inleveren gebeurt via een automatische scan, waardoor lange wachtrijen worden vermeden. De borg voor de bekers gaat terug naar de betaler, ultrasnel, probleemloos en fair. Geen gedoe, geen stress, alleen maar vlotte transacties en happy vibes. STAR zorgt op die manier voor een naadloze en plezierige ervaring voor de bezoekers, terwijl het evenement tegelijkertijd efficiënter en duurzamer wordt georganiseerd.

We zijn trots om met STAR een bijdrage te kunnen leveren aan de ecologische vooruitgang en hopen de stadionsector te enthousiasmeren voor dit ondertussen beproefde concept!