Bericht

Spannend nieuws voor STAR: door naar de finale van de Euroleague Basketball Fan XP 2024!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat ons RFID Solutions STAR Project zich succesvol heeft geplaatst voor de finale van het prestigieuze Euroleague Basketball Fan XP 2024! Deze erkenning onderstreept onze toewijding aan innovatie en uitmuntendheid in de sportindustrie, en we kunnen niet wachten om onze baanbrekende oplossing op het Europese podium te presenteren.
Nieuws

Het Euroleague Basketball Fan XP is een programma dat bedrijven samenbrengt om de sportindustrie te hervormen door hen te verbinden met gerenommeerde sportorganisaties. Gedurende zeven maanden krijgen de deelnemers de kans om hun ideeën te verfijnen en de sportwereld op een nieuwe manier te benaderen.

Van de 34 aangemelde bedrijven uit 12 verschillende landen zijn 16 kandidaten geselecteerd voor de online kwalificatieronde, waarbij ze zes minuten kregen om hun projecten te presenteren, gevolgd door een vier minuten durende Q&A met de juryleden. Acht projecten zijn nu doorgestroomd naar de play-offs, en we zijn trots dat ons RFID Solutions STAR Project tot deze acht gekozen projecten behoort!

Het programma richt zich op ondernemingen die innovatieve oplossingen bieden op het gebied van locatiebeheer, game day ervaring, digitale oplossingen, contentcreatie, data- en fanbetrokkenheid en nieuwe businessmodellen. De geselecteerde bedrijven doorlopen verschillende fases, van begeleiding tot ontwikkeling, met een uiteindelijke presentatie van hun projecten tijdens het SPORTBIZ EUROPE evenement in Barcelona in oktober 2024.

Ons RFID-team zal de innovatieve oplossing voor duurzaam bekerbeheer met RFID-technologie presenteren aan een jury van vier experts uit de sportindustrie op het SPORTBIZ EUROPE event in oktober. De winnaar ontvangt een prijs van €10.000, bedoeld voor het verder ontwikkelen van hun oplossingen binnen de Turkish Airlines EuroLeague en BKT EuroCup. We zijn verheugd om door te stoten naar de volgende ronde en kijken ernaar uit om ons project binnenkort te presenteren!